Over Liesbeth

19060034 110983019504064 5375250105532727293 nJe voeten dragen je lichaam. Daarom is het heel belangrijk dat de voeten in goede conditie blijven.
Ik wil ervoor zorgen dat U zo lang mogelijk op gezonde voet kan functioneren. Tijdens een behandeling bespreken we rustig de manier om tot een oplossing voor een eventueel probleem te komen.

23,5 jaar heb ik met veel plezier in de thuiszorg gewerkt. Na deze periode merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Ik koos ervoor om een opleiding te volgen tot medisch pedicure. In april 2015 ben ik  hiervoor geslaagd. Alle medische kennis die ik tijdens mijn werk in de thuiszorg heb opgedaan, neem ik mee. Ik heb bijvoorbeeld ervaring met het behandelen van diabetici, mensen met reuma en neurologische ziektebeelden.

Het starten van een eigen bedrijf was voor mij een uitdaging. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gezet.
Ik voel me erg gewaardeerd door alle klanten. En door het contact met mensen krijg ik elke dag weer nieuwe energie. Na eerst ambulant gewerkt te hebben kwam er de mogelijkheid om de praktijk in gezondheidscentrum  De Tolakker over te nemen.

In het gezondheidscentrum De Tolakker zijn ook huisartsen, fysiotherapeuten en een podotherapeut gevestigd. Hierdoor kan ik wanneer dat nodig is, snel communiceren met deze disciplines. Zo maken we gebruik van elkaars krachten. En kunnen we u optimaal helpen.

Ik ben aangesloten bij Brandsorganisatie Provoet en werk volgens de code van het voetverzorgingsbedrijf. In deze code staan onder andere de eisen voor het omgaan met hygiƫne in de pedicurepraktijk.
Ik ben erkend door Procert. Hierdoor ben ik ook verplicht om regelmatig bijscholing en cursussen te volgen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Impressie